Nyheder

18. september 2024

IFU INVESTERER USD 20 MILLIONER I REDCLIFFE LABS FOR AT UDBREDE DIAGNOSTIK I INDIEN

IFU investerer USD 20 millioner i Redcliffe Labs i Indien med det formål at nå ud til 10 millioner patienter årligt inden for fem år og dermed forbedre folkesundheden.

IFU er meget tilfredse med  at annoncere vores investering på USD 20 millioner i Redcliffe Labs, som er en førende leverandør af diagnostiske ydelser i Indien. Den betydelige finansiering vil understøtte Redcliffe Labs ambitiøse mål om at øge adgangen til diagnostiske ydelser af høj kvalitet og til overkommelige priser i hele Indien.

Rettidig og præcis diagnosticering er afgørende for at sikre effektiv sygdomsbehandling og forbedre folkesundheden. Med en længere forventet levetid, en større bevidsthed om helbred og en skiftende sygdomsbyrde i retning af ikke-smitsomme sygdomme står Indiens sundhedssystem over for betydelige kapacitetsudfordringer.

Vil nå ud til 10 millioner årligt
IFU’s investering vil gøre det muligt for Redcliffe at nå ud til 10 millioner patienter årligt inden for fem år og udvide sit netværk og sine tjenester betydeligt. Derudover vil midlerne bidrage til, at Redcliffe kan fordoble antallet af NABL-akkrediterede laboratorier, hvilket forbedrer kvaliteten og pålideligheden af diagnostiske tjenester til rådighed for patienterne.

En vigtig del af vækststrategien vil fokusere på at øge virksomhedens tilstedeværelse i såkaldte tier 2 og tier 3 byer. Udvidelse er afgørende for at sikre, at patienter i yderområder med lav dækning får forbedret adgang til væsentlige diagnostiske tjenester.

Øget opmærksomhed på at forbedre sundhedspleje i Indien
“Vi ser sundhedspleje som mere end blot en investeringssektor – det er et grundlæggende element i vores strategi om at skabe meningsfuld social impact. Redcliffes innovative tilgang til diagnostik har potentiale til at berøre millioner af liv og bringe vigtige sundhedsydelser til områder med begrænset adgang. Det passer perfekt med vores mission om at støtte virksomheder, der skaber varige positive forandringer. Vi investerer ikke kun i en virksomhed. Vi investerer i en sundere og mere retfærdig fremtid for Indien. Virkningerne af forbedret adgang til sundhedspleje kan være omfattende – fra øget produktivitet til stærkere lokalsamfund – og vi er glade for at være en del af denne rejse med Redcliffe Labs”, siger Emil Sierczynski, Investment Director i IFU.

“Vores mål er at demokratisere adgangen til økonomisk overkommelig og præcis diagnostik af høj kvalitet for alle indere med særligt fokus på befolkningsgrupper i tier 2 og 3 byer, der i dag har begrænset adgang.  Denne finansieringsrunde er ikke kun en finansiel milepæl. Det er en katalysator for transformative forandringer i Indiens sundhedslandskab. Med den øgede investering er vi klar til at forbedre tilgængeligheden til avancerede diagnostiske ydelser i hele landet med en forpligtelse til at give enkeltpersoner den viden og de værktøjer, de har brug for til at tage ansvar for deres helbred. Ved at bringe avanceret diagnostik langt tættere på millioner af mennesker fremmer vi et sundere Indien,” siger Aditya Kandoi, grundlægger og CEO, Redcliffe Labs

For mere information om Redcliffe Labs og deres ydelser, se www.redcliffelabs.com.